donderdag 8 december 2011

Tipzz voor een schoon en gezond huidje.

Hey allemaal!
Ik heb tips voor jullie voor een schone en gezonde huid.

Tip 1: Douche niet te vaak 2 keer per dag , hiermee spoel je de goede huidcellen weg. (als je het maar heeel soms doet maakt het niet uit hoor, gewoon geen gewoonte van maken!)

Tip 2: Gebruik 3x per week facewash. Je gezicht word eigenlijk helemaal niet gewassen. Face wash prikt niet als je het in je ogen doet en het droogt puistjes uit. Je hebt hele leuke facewash van HoeOverleefIk. Die is te koop bij etos.

Tip 3: Als je make-up draagt, maak het dan elke avond heel goed schoon met Remover Milk. Cleansing water of wat voor troep ook werkt niet goed. Remover milk zorgt ervoor dat alle make-up , vetten en olieen van je gezicht af gaan. (Wel na afloop goed met een washandje weghalen hoor, het is niet de bedoeling dat het de hele nacht/avond op je gezicht blijft zitten.)

Tip 4: Gebruik ong 2 x per week een gezichtsmaskertje. Je kunt die kopen bij de HEMA/Etos/Kruidvat/Trekpleister/en nog veel meer winkels. Je hebt verschillende smaken en kleuren en ze zijn allemaal weer ergens anders goed voor. Doe niet elke week hetzelfde maskertje, jou huid houdt ook van afwisseling!

Tip 5: Scrub je lichaam onder de douche of in bad. Dit is een soort van massage die ook nog eens je dode huidcellen weg schrobt. het kan gewoon met de hand, maar een douche borstel of een spons is ook fijn.

Dankjewel voor het lezen! Wil je ook een column op deze blog maken ? mail jou verhaal naar Flooorzblog@hotmail.com en misschien kom je dan op deze site!
Veeel succes iedereen!

love, Floor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten